Nieuws

Lois en Lian doen mee aan de nieuwjaarsduik voor Stichting Opkikker!

Op 1 januari sprongen Lois en Lian het ijskoude water in voor Stichting Opkikker. De twee vriendinnen van 7 jaar besloten mee te doen aan de nieuwjaarsduik in Zeewolde en zo geld in te zamelen voor Stichting Opkikker.

Collecte bij kerstviering bij PCB De Buitenburcht

Zo vlak voor de feestdagen mochten wij deze cheque in ontvangst nemen. Tijdens de kerstviering op PCB De Buitenburcht werd er gecollecteerd voor onze stichting. Ook de Opkikkermascotte was hierbij aanwezig. Het was een gezellige avond met een prachtige opbrengst van maarliefst €610,-!

Explorius haalt €4000,- op voor Stichting Opkikker tijdens jubileumfeest

Op vrijdag 15 december kreeg ambassadeur Roos Evers een prachtige check ter waarde van €4000,- overhandigd van directeur Explorius Vastgoedontwikkeling, Alfred Tibben. Explorius bestaat dit jaar 10 jaar en dat werd uitgebreid gevierd. 

 

Ton en Irene gaven groot jubileumfeest en haalden € 1000,- op voor Stichting Opkikker

Op 10 november vierden Ton en Irene Wouters een feest ter gelegenheid van de 60-jarige verjaardag van Ton en tevens dat zij hun 30-ste huwelijksjaar ingingen. Een cadeau? Nee, dat hoefden Ton en Irene niet. Zij vroegen de gasten een bijdrage voor Stichting Opkikker.

Nuon-klanten kunnen punten doneren aan Stichting Opkikker

Onze sponsor Nuon kwam kortgeleden met een leuke actie: klanten kunnen bij Nuon punten sparen en deze gebruiken voor een cadeau óf doneren aan een goed doel. Vanaf nu is het mogelijk om met deze punten ook Stichting Opkikker te steunen. De eerste donaties zijn al gedaan.

Pagina's