Aanmeldformulier Geef en Neem het ervan weekend

Geniet van het onbezorgd samen zijn met familie en vrienden en beleef momenten om te koesteren!

Stichting Opkikker doet u een speciale aanbieding. Volop genieten met uw familie en vrienden in een cottage op Center Parcs de Eemhof tijdens een onvergetelijk weekend vol bijzondere belevenissen, extra speciaal omdat u door zelf te genieten, Stichting Opkikker steunt. De opbrengst van het weekend komt namelijk ten goede aan Stichting Opkikker. Het Geef en Neem het ervan weekend 2017 zal plaats vinden van 6 t/m 9 oktober 2017. 

U een Opkikker, zij een Opkikker

Een bezoek aan Center Parcs de Eemhof is een belevenis op zich. Tijdens het Geef en Neem het ervan weekend bieden wij u naast de vele mogelijkheden die het parkt biedt, nog eens tal van bijzondere belevenissen die uw verblijf tot een onvergetelijke herinnering zullen maken. De invulling van het weekend blijft nog even een verrassing, maar ga er van uit dat wij ons uiterste best doen om het onvergetelijk te maken.

Super Opkikkerdag

Extra bijzonder is het dat er tijdens het weekend op het park een Super Opkikkerdag plaats zal vinden. U krijgt de unieke kans getuige te zijn van dit bijzondere evenement dat Stichting Opkikker maandelijks organiseert voor haar doelgroep. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om zelf deel te nemen aan een aantal Opkikker activiteiten.

Aanmeldformulier Geef en Neem het ervan weekend 2017

Gegevens hoofdboeker

**Was u in 2016 te gast op het Geef en Neem het Ervan weekend? Vul hier dan de kortingscode in die u per mail van ons heeft ontvangen. Uw totaalbedrag wordt dan € 25,- minder en zal worden verrekend op uw factuur. 

Overzicht deelnemers

Overige informatie

Na reservering vragen wij u direct een bedrag van € 50,- t.b.v. de aanbetaling over te maken, om zo uw reservering definitief te maken. Na ontvangst van uw aanbetaling ontvangt u van ons de bevestiging van uw reservering. U kunt het bedrag overmaken op rekening nummer: NL44RABO0157182622, onder vermelding van: 'aanbetaling Geef en Neem + de hoofdnaam waarmee u zich heeft aangemeld'.

Eind maart ontvangt u van ons de factuur voor het restbedrag en uw cottagenummer.